Lördag med skiftande innehåll

    
Lördag och en dag att spendera som jag vill.
Satte i alla fall klockan på 9 för att hinna upp och förbereda min kinesiska läxa. Jag hann nästan klart tills att det ringde på dörren och Sofia, min kinesiska lärare, glatt studsade in. Jag gillar verkligen mina lektioner, även om koncentrationen måste vara på topp hela tiden. Med uppmuntrande tillrop och många skratt går lektionerna lätt och jag njuter av att få lära mig lite kinesiska.

Nästa programpunkt på dagens agenda var lunch på "Oliven" tillsammans med maken, Anna och Iris. Härligt att sitta ute och njuta av sol,( delvis) värme och god mat.

Hann med lite jobb därefter och kände mig nöjd.
Vidare mot Pärlmarknaen, Anna och Iris letade väskor. Jag var mest med för att titta....
Här letas det väskor. Iris är på g...

Visst blev det inköp av väskor, men jag avstod. Tyckte mig inte behöva några denna dag.

Taxi hem och en stund på restaurang "Sole Mios" uteservering.
 Det varma vädret från i går ändrade sig helt plötsligt och lite kyliga vindar drog in över borden. Temperaturen var nere på +22, riktigt kyligt mot gårdagens +32. Men det är nog bra med variation.

Bosse och jag hade bestämt oss för att äta middag hemma. Det sker inte alltför ofta denna årstid. Nåja, inte annars heller.
Inköp av jättefin fläskfillé hos den franske slaktaren,( inget att skära bort och inget vatten i den) bara att helsteka, till detta klyftpotatis och en sås gjord på ädelost, tomatsallad och ett gott glas rött vin därtill förgyllde dagen ytterligare.

I morgon är en ny dag. Får se vad den har att erbjuda och vad jag kan tillföra.