Drakbåtar och utekväll.

    
I morgon och på fredag är det kinesisk helgdag. Det är Drakbåtshelg! Detta har vi på skolan också givetvis uppmärksammat.
Idag har vi ägnat en stor del av dagen till att göra drakbåtar. Alstren är inte alls färdigskapade, så bilder får vänta. I klassen har det målats, klippts och konstruerats hela dagen i princip. Vi tyckte alla att det var skönt att få ägna åt oss lite hantverk i hettan och att inte behöva vara så akademiska.
Värmen kvarstår, det har varit + 35 ute och över 30 i klassrummet idag. Luften står liksom still och ingen aircondition vill riktigt fungera och trots alla öppna fönster för att få lite genomdrag i klassrummet, så kan man lugnt påstå att svetten rinner uppåt.
Nästa onsdag ska det vara utställning i aulan av alla båtar och det ska röstas fram de båtar som eleverna tycker är finast. Återkommer med bilder då.

Jobbade sent, det är utvecklingssamtal på gång. Delade taxi med Anna hem och vi var både varma, trötta och hungriga när vi framåt åtta tiden slog oss ner på restaurang Sole Mios uteservering. Nu känns värmen behaglig med bara 28 grader.
En pizza och ett glas svalt, vitt vin och trevlig samvaro fick runda av denna onsdag kväll.
Det blev en lång, dags färd mot kväll......


Anna, Bosse och jag njuter av samvaron och svalkande dryck i den varma kvällen.
 

Inte ett ledigt bord på gatans uteserveringar. Enkelt och okomplicerat att umgås.
Ann

Är väldigt nyfiken på din drakbåt.Har du gjort en egen eller lejt ut tillverkningen? Svårt att veta med dig.

Du kan när det gäller och envis är du.

Kramar

Maggan

Vad det ser härligt ut, och ni ser härligt sommar brända ut. Vad fint dina barn på skolan gjort för dig ! ha det gott Kram /emma Hälsa B

Ingrid

Du ser väldigt pigg ut för att ha jobbat så länge.

Vet förstås att du har det jättebra och gör ett kanonjobb.

Du lämnar då inget åt slumpen.

Kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: