Mer sol och mer värme

    
Jag har bytt Beijing och Kina mot Thailand, Koh Samui och hotell The White House för en vecka. Känns som ett bra byte för tillfället, även om termometern passerade över +20 i går i Beijing, onsdag den 18 mars.
Men att bo i ett "eget thaihus" vid stranden, bli uppassad av en otrolig hotellpersonal, njuta av sol, bad, god mat och dryck  känns befriande lättjefullt.
Vi lämnade Beijing på eftermiddagen och kom efter byte i Bangkok till Koh Samui sent på kvällen med Bangkok Air. Ett flygbolag som varmt kan rekommenderas för resor inom Thailand och delar av Asien. Flygbolaget hade egen lounge i Bangkok med tillgång till internet, gratis snacks och bekväma stolar och soffor. Väntetiden på två timmar gick förvånansvärt fort. På den korta flygresan till Koh Samui på 40 minuter hann besättningen med att servera smörgås med dryck.
Vi blev mötta av en chaufför och var på 15 minuter vid hotellet. Snabb incheckning, som vi inte behövde bekymra oss om alls. I stället serverades vi kokosmjölk och kunde känna att det var SEMESTER.


Vi pustar och väntar på andra som gör jobbet.Den vackra, lummiga trädgårdsgången mot vårt lilla hus.


Hus nummer 4, vår bostad för den kommade veckan.Restaurangen på stranden, så behagligt.Havet, dagen till ära 28 grader varmt.