Höjden av lathet.....

    
Fredagen den 13 mars! Vilken härlig dag! Visserligen var det -3 när jag åkte till skolan i morse och visserligen blåste det under natten så att det kändes som om taket skulle blåsa av vårt hus. Visst har det fortsatt att blåsa hårt hela dagen, men vad gör väl det?
Jag har en hel helg framför mig; visserligen ganska så inbokad av diverse aktiviteter. Men jag väljer ju själv!!!!
Funderade redan i morse på att ägna ett par eftermiddagstimmar åt kroppsvård. Det kan innebära mycket, men för dagen var det främst manikyr, pedikyr och lite massage som kändes angeläget.
Vännen Anna nappade på tanken och vi begav oss efter jobbet iväg till en lugn och stillsam lokal för att få våra önskningar uppfyllda, övervåningen på restaurang Sole Mio.
Passade också på att beställa upp en eftermiddagsdrink.


Redo för att bli ompysslade.

Tanken slog mig att det var länge sedan jag var iväg på vare sig manikyr, pedikyr eller massage. Det var vid närmare eftertanke säkert tre veckor sedan sist.... Jag ställde mig frågan hur detta kom sig? Att jag inte ansett mig "ha tid att bli ompysslad".  Det måste vara höjden av lathet. Formulerade mitt svar för Anna, som nog bara skakade på huvudet.
Kunde bara lova mig själv att detta har skett en gång och kan inte hända igen......Ska genast återgå till mina gamla vanor; att en gång i veckan ägna mig åt denna form av egenvård.
Att inte orka/ att det inte blir av att bli ompysslad, hu så hemskt!!!!


Så skönt! Tre personer som bara ägnar sig åt mig och vill att jag ska ha det bra.

Ska fortsätta att njuta. I kväll middag på Purple Haze, vårt andra vardagsrum, tillsammans med vänner och vad som senare händer vet jag inget om.
I morgon blir det full aktivitet hela dagen; plugga kinesiska, hämta mina uppsydda kläder, frissan, "stor "gangsterbal" på hotell Kempinski och före det samling hos vänner för gemensam uppladdning inför aftonens övningar. Inser att det blir en lång dags färd mot söndag morgon.
Men som jag brukar säja; tur att man är vältränad och pigg. Vila får man göra en annan gång.