"Gangsterbal" på hotell Kempinski

    
Danska Handelskammaren hade bjudit in till stor bal, med gangstertema, på hotell Kempinski. Visserligen inget slott, men väldigt fint och känslan av lyx infann sig genast. 
Det var inte att ta miste på att aftonens färg var svart. Vissa avvikelser förekom på både dam och herrsidan. En och annan vit smoking samt några lite mer färgglada klänningar på damerna skymtades också. Men gangstertemat följdes  över hela linjen.
Redan när vi anlände kändes det att detta skulle bli en fest utöver det vanliga.


Maken och jag samlar oss inför kvällens alla händelser.

Runt 425 gäster av olika nationaliteter var närvarande och skulle serveras en femrätters middag sittande till bords. Jag kan bara inte ens tänka mig någon restaurang/hotell hemma som skulle klara detta konststycke. Alla gäster och bord fick sin mat samtidigt och det som skulle vara varmt var det också. Otroligt!
Menyn var som följer:Efter att ha ätit mig igenom denna meny, kunde övriga gäster och jag, vid åtminstone vårt bord, konstatera att vi var väldigt nöjda med både mat och dryck.


Vårt "svenskbord" för tio svenska gäster. Observera revolvern som hänger på stolen. Är det gangstertema, så är det....

Det tog lång, lång tid, att äta sig igenom menyn och det blev  uppiggande dansinslag mellan rätterna. Full fart på dansgolvet med andra ord. Jag tror vi satt oss till bords klockan 19.30 och deserten serverades närmare klockan 23.
Och det var bra med motionen mellan rätterna.


Deserten var liten, men naggande god.


En jättebra, dansk, orkester som verkligen fick dansgolvet att gunga. Sååå roligt!


Full fart hela kvällen och en bra bit in på småtimmarna.

Givetvis bjöds det på en rejäl vickning en bit in på natten och med sig hem fick alla frukostpåsar med juice, franska croissenter, smör och marmelad.
Vilken fest!!!!!!


Vilken underbar "gangsterbal"!  Tack för i kväll!