Fisherman´s Village, utflykt i skymningen

    

Efter att ha tillbringat ännu en dag på stranden, i havet på luftmadrassen samt promenerat längs den vita sandstranden, var det famåt eftermiddagen dags att se sig omkring. Man måste vidga sina vyer. Taxi den knappt 10 km långa sträckan till Fisherman`s Village, lite nordväst om vår by Choeng Moen. Fortfarande är detta en fiskeby, inte att ta miste på, men här har också växt upp flera små hotell och många mysiga restauranger längs havet. Men det är mest för oss turister förstås.Gatan ner mot havet.

Nu är vi turister,så att njuta av utsikten och atmosfären på en av de mer exklusiva strandrestaurangerna,The Pier,kändes helt rätt. Ett glas svalt, vitt, vin passade perfekt.Nästan magiskt vackert att se skymningen sänka sig över hav och öar.


Den gamla träpiren finns kvar, men fiskebåtarna lyser med sin frånvaro.

Vi gick runt i ett par timmar och insöp atmosfären.Kan inte påstå att det kändes så thailändskt precis, men mysigt.( som vännen Karolina skulle ha sagt)

I morgon ska vi verkligen vidga våra vyer. Väckning redan klockan 7 för avresa med båt till grannön, Koh Phangan.
När det inte är fullmånepartaj på gång, vilket sker en gång i månaden, så lär det vara behagligt lugnt. Återstår att se.....
Återkommer med rapport!