"Poolside"

    
Har idag varit med klassen vid en härlig utomhuspool.Kändes precis lagom denna fredag när termometernn visade på +38 redan när jag åkte med skolbussen i morse.
Klassen har under vårterminen gjort en del reportage för P4 Junior och tjänat lite pengar. Och idag var det dags att använda dem. En förälder i klassen och jag gav oss glada i hågen iväg med ett gäng förväntansfulla elever.
När vi kom på morgonen var det inga andra gäster där och vi kunde verkligen sprida ut oss både i den stora poolen och på sandstranden. Kan dock tänka mig att det under helger är ståplats både på stranden och i vattnet som gäller.
Från högtalarna skvalade karibisk musik och badvakterna var alla klädda i blommiga hawaiishorts med tillhörande skjorta. Allt för att den rätta känslan skulle infinna sig. Och det gjorde den, i alla fall litegrann. Till och med palmer fanns det, men inga kokosnötter.
Den huvudsakliga känslan var i alla fall att det var väldigt skönt att byta klassrummet mot denna tillvaro för en dag både för eleverna och mig. Området är stort och det finns flera pooler där olika aktiviteter kan utövas.  Vattenrutchbanor med olika längd där man åkte ner i "bildäck",  båtar att köra med i en liten kanal ( en del av en bassäng) och diverse lekredskap i olika pooler användes friskt av de ystra juniorerna.
Stämningen var verkligen på topp!

 


Vågmaskinen i gång i den största bassängen.


Badvakterna ser till några lekredskap i poolen för de mindre barnen.

Givetvis tar all badning ut sin rätt och lunchen skulle inmundigas. Till största delen beställdes spagetti med köttfärssås.
Men att använd pinnar till hala spagetti var inte helt lätt. En liten utmaning i sig själv. Jag försökte snurra spagettin på pinnarna och hålla emot med skeden.
Till sist fick jag till det.Det var en glad, trött, mycket nöjd och solbränd skara som återvände hem på eftermiddagen. Ännu en upplevelse
att glädjas åt.
Anna i Beijing!

wow, låter som en underbar da !

själv har jag satsat dagen på rensning, packning, röjning i lägenheten...så tacksam att mamma är här : )

Syns imon!

Ingrid

Det ser jätteskönt ut!

Förstår att svalka behövs i hettan.

Ha en trevlig nationaldag!

Ha dé!

KinaTessan

Hej vilket ställe ni var på? var var det?

Ditte

Vi var på en del av Crab Island, ligger bara 20 minuter från skolan. Denna del med utomhuspoolen heter City Seaview.Väl värt ett besök!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: