Reklam!

    
Jag måste också passa på att göra lite reklam. När jag läser en del andra bloggar så är det reklam för än det ena och än det andra. Mycket handlar om mode och saker man kan köpa. Mina "outfits" är liksom inget att skriva om...De är mer av det praktiska slaget.
 Jag vill dock slå ett slag för P4. Jag tycker överlag de har bra program och ett extra omnämnande vill jag ge P4 Extra med Lotta Broomé, som sänds varje vardag.
 Nu gäller det emellertid P4 Junior, med sändningstid lördag morgon klockan 8.45,svensk tid. Förhoppningsvis ska ledningar och annan telefonteknik fungera så att ett par flickor från klassen i morgon kan spela in sitt reportage. Alla elever har bidragit och skrivit olika reportage. Några kommer att finnas på P4:as hemsida och några kommer att sändas i radion och med start nu på lördag förhoppningsvis....Man kan säkert lyssna via hemsidan också.
Jag är riktigt stolt över eleverna och jag tycker vi lyckats bra. Jag tar åt mig lite av det hela....

Nästa reklaminslag ska jag be att få återkomma med. Det kommer i alla fall att handla om Vietnam och en förhoppningsvis solig ö nära Kambodja; Phu Quoc. Planet går om ett par timmar så rapport kommer först i morgon.

Gänget

Klart vi ska lyssna och titta på hemsidan! Jättekul!

Vad blir nästa grej?

Lycka till!

eva

Hej!

Tack för sms! Det värmde att du kom ihåg mig mitt under semestern. Det tar LÅÅÅÅÅNG tid innan du kan se mig, 27 april. Och jag har skrivit på ett papper att inte avslöja hur det gick, så du får vänta! Men du har ju annat att tänka på nu, så det blir nog inga problem. Ha en jätteskön semester. Det verkar inte bli svårt!!!

Kram Eva


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: