En rejäl tårta..

    
En kollega har slutat och sent på eftermiddagen blev det en något försenad avtackning av henne innan aftonens arbete skulle börja. Det bjöds på en gigantisk glasstårta som verkligen kom i lyxförpackning.


Lyxig förpackning


Och själva glasstårtan

Tårtan skulle vara lagom för 10 personer?????? 
Den bestod av flera olika lager med glass och sorbeter i olika smaker och den  var dekorerad med olika frukter samt rosa rosor, också av glass.Två tredjedelar av tårtan fanns kvar då minst åtta personer fått sig en rejäl bit. Kunde bara konstatera att en tårta i denna storlek hemma i Sverige kunde vara avsedd för minst 20 personer.
Det som blev över? Jag har ingen aning om hur det blev. Men antar att det var svår att få med i en "doggybag".
Kan tänka mig att resterna av tårtan gick till välgörande ändamål, som Karlsson på Taket brukade säja......
Och i detta fall inte till vare sig kollegan som firades av eller till mig. Men en glasstårta måste tas om hand och jag hoppas att så skett på bästa sätt. 
KinaTessan

hejsan där, som svar på din fråga, fick jag o några till smaka på glasstårtan igår. Så in i frysen på skolan åkte den nog =).

Ditte

Tessan! Vad glad jag blev för det var ju meningen att alla skulle få äta. Men , tyvärr var det ju inte så många kvar den eftermiddagen. Jag tyckte nog den såg bättre ut än vad den smakade. Eller????


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: