En nypa luft

    
Visserligen har jag under dagen varit ute en liten stund. Jag var rastvakt på lunchen...Men det här med sol och dagsljus känns viktigt och givetvis att röra lite på sig också. Ska vara kvar till sent i kväll, styrelsemöte, så jag tyckte jag behövde piggna till lite.
Dessutom var jag hungrig. Åt inte så mycket till lunch idag och tyckte  att en liten, god, smörgås skulle göra susen. Började traska vägen fram. Vägen som går utanför skolan. Det var riktigt skönt och ljust, nästan så solen bröt igenom.


Inte en bil inom synhåll. Skolan ligger en bit in på vägen, till vänster.

Det var riktigt skönt och den begynnande huvudvärken försvann snart. Letade efter ett ställe där jag kunde köpa mig min tänkta goda smörgås och kanske en kopp kaffe. Fanns inget inom räckhåll, så det fick bli ett besök på April Gourmet, en affär med västerlänskt sortiment.
 Men inte en liten macka fanns där att få. Beslutade mig då raskt för att slå till på en chokladbit och ett litet bröd. Inte alls vad jag tänkt, men man får ändra sig.
Vandrade så tillbaka ätandes det jag köpt. Och lite piggare kände jag mig i alla fall.
Jag såg solen alldeles röd och fin börja göra sig redo för natten. Men den orkade i alla fall vara uppe till efter 17.15.
Imorgon får jag gå en tur åt andra hållet och se om det kanske kan dyka upp något trevligt smörgåsställe. Jag jobbar sent då också.


Ja, så var jag tillbaka vid skolan igen.


Nyårsdekorationerna är förstås på plats. Visst är det fina kor?
Ingrid

Vad bra att du håller dig i form. Promenerar du minst 30 minuter per dag?

Här är det fortfarande mörkt,men snart kommer åter ljusa tider.

Anonym

Hej Ditte o Bosse, ja klart vi ska träffas, jag vill träffa er alla hela tiden, kankse inte kommer att funka men vill träffas så mkt som vi alla kan. kram på er

emma

Susanne

Vad fin skolan ser ut.

Och när får man se dig i en så vacker ko-dräkt? Tror den skulle passa dig bra.

åsa gillar rosa

Hej Ditte! Jag brukar vara här och läsa din fina blogg ibland! Är lite dålig på att lämna kommentarer. Jag tycker din blogg är fabulous och vill ge dig en award. Kika in på min sida om du har tid och lust!

mvh åsa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: