Svårt med blogg just nu

    
Det här med att skriva blogg är då inte som vanligt! Här publiceras ofärdiga inlägg utanför min kontroll. Känns klart frustrerande...men jag tränar tålamodet.Bilderna kommer helst inte alls med. Men jag kan inte påverka det hela. Inte kan jag spara inläggen heller, utan de bara publiceras. Det finns inte längre någon ruta däe man kan spara. Ja, ja så om mycket ser annorlunda ut, så kan jag meddela att det är det också. Men helt utanför min kontroll! Jag hoppas i alla fall på att ha tålamod att fortsätta att skriva. Jag tränar som sagt.
Första skolveckan med eleveerna blev kort, torsdag och fredag. Det kändes bra att både för dem och mig att börja lite försiktigt. Väldigt roligt var det i alla fall att möta de nya eleverna.
 Alla arbetsveckor har ju ett slut och det blev after work på Sole Mio. Det kändes helt rätt denna första intensiva arbetsvecka. Det blev en lång sittning med mycket att prata om.
Kvällen avslutades så småningom för min del hemma hos Thérese, som bor i huset där Sole Mio ligger.
 För det yngre gardet blev det senare biljard på lokal.
(Detta inlägg är inte färdigt, men jag kan inte spara det, publiceing direkt....)


En trevlig eftermiddag på Sole Mio, men vi är få i år. Många hälsningar till ALLA som brukat vara med på fredagarnas "after work".

Förutom många försök att komma åt blogg.se idag så har jag ägnat delar av dagen till skoljobb. Det var halvmulet på förmiddagen så det kändes bara bra att tillbringa tid med böcker av olika slag för att lägga upp och planera veckan för min nya elevgrupp. Samtidigt gick många tankar till de elever jag lämnat i våras och som nu flyttat hem. 

Hade bestämt mig för att besöka frissan idag och det är så härligt att bara ringa klockan 12 och säja att man vill ha en tid klockan 13. Dessutom går det bra. Jag behövde verkligen få mitt hår i ordning, nåja, så gott det går med ett tunnt och mjukt hår som mitt. I varje fall var jag nöjd efter besöket.
Tog då en promenad till Lilla Blomstermarknaden för att köpa lite blommor och krukväxter. Det är så fantastiskt att kunna frossa i bland alla blommor och köpa det man vill utan att ens behöva tänka på kostnaden.
Jag älskar ju orkidéer och har många hemma , planterade i krukor. 
Nåja, de är och har varit utackorderade ett tag och är så fortfarande. Men så småningom ska de hem igen.
Passade idag på att köpa olika sortes orkidéer som snitt blommor. De lär stå i ett par veckor. Vi får väl se, det är varmt även inne, runt 27 grader, om inte luftkonditioneringen är på. Men  idag var de vackra. Gladiolus tycker jag också om och när de inte kostar mer än 2 kr/st så köpte jag ett helt gäng.
Lite gröna krukväxter tyckte jag mig också behöva så tre stycken blev det denna gång. För hela härligheten betalade jag runt 100 kr.
(Foto får komma när anslutningarna så tillåter, tålamodet är inte tränat i att det får ta mer än 20 minuter att ladda upp en bild och sedan få se att det står anslutningsproblem och ingen bild finns till städes)
Jag ger upp för idag! Tur, för här kom bilden,efter 16 minuter.

Dagens blomsterinköp.
  
Iris

Vilka vackra blommor! Skönt att du fick bilden med!

Ditte, jag saknar våra samtal! Ha en skön helg!

Kram!

Åsa i Beijing, nu i Ulricehamn

Härliga blommor!! Så många olika på en gång har man inte råd med här i Oslo!

Själv har jag också gjort första arbetsveckan och det känns bra! Blev dock ingen after work här! Nya utemöbler på Sole mio ser jag.. Hade gärna suttit där med er!!

Ha en skön vecka och ge inte upp om internet!! Vill ju ha lite koll från någon där borta.. Tessan är ju inte så flitig på bloggen som du är!! ;)

Många kramar från Åsa i Oslo

Åsa i Beijing, nu i Oslo

Härliga blommor!! Så många olika på en gång har man inte råd med här i Oslo!

Själv har jag också gjort första arbetsveckan och det känns bra! Blev dock ingen after work här! Nya utemöbler på Sole mio ser jag.. Hade gärna suttit där med er!!

Ha en skön vecka och ge inte upp om internet!! Vill ju ha lite koll från någon där borta.. Tessan är ju inte så flitig på bloggen som du är!! ;)

Många kramar från Åsa i Oslo

Åsa i Beijing, nu i Oslo

oj.. vet inte vad som hände.. blev visst dubbla kommentarer.. Nätet är inte helt pålitligt i Oslo heller.. ;)

Ingrid

Snälla, snälla! Ge inte upp! Fortsätt träna! (på tålamodet)

Kram

Helen

Hej mamma

såg mysligt ut på o'sole mio.

sitter på tåget hem från lisa med skånes sensommarlandskap i huvudet. Blir segt att jobba imorrn.

Ha det fint kram pydd


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: