"Diversesöndag"

    
Vet inte om jag nu uppfunnit ett nytt ord, men det har varit en söndag fyllt av just diverse olika saker. Förmiddagen ägnade jag några timmar till skoljobb. Det var riktigt hett ute, +33, så jag kände inte för några direkta utomhusaktiviteter. Trots allt blev det en cykeltur på över en mil, i långsam takt. Viktigt att ligga i träning så jag orkar vänta på blogg.se.
 Det blev ett besök på Yashow, det första sedan jag kom hit.
Inhandlade lite tunnare blusar för värmen lär bestå. Köpte dessutom en tunn, somrig, klänning i en mindre butik. Behövde en sådan också....
Gjorde slag i saken och lämnade in smycken på lagning och rengöring på Fine Jewellers och sedan var det dags för en sen lunch. Det var så hett ute att det var alldeles lagom med att steka en omelett hemma och sitta i närheten av ac.n för att få lite svalka.

Senare på eftermiddagen skulle jag och några kollegor på vernissage i ett område som varit fabriker men som nu håller på att byggas om till ett konstnärsområde, inte 798 distriktet, utan norr därom.Några konstnärer hade tillsammans, men ändå var för sig arbetat med en utställning med namn FEELING.
Jag tog en taxi dit tillsammans med Tessan. Lena och Mårten cyklade. Inte lätt att hitta för dem, men med gemensamma krafter så lyckades de till sist. Bra gjort!
Utställningen var spännande och annorlunda. Idag går det inte att ladda upp en enda bild. Knappt det går att skriva. Att spara något är inte att tänka på, så ni kära läsare får stå ut med halvfärdiga utkast som publiceras. Alltså, utanför min kontroll.

 Aftonen avslutade vi i i "vernissagegänget" på Purple Haze Bistro med god mat och en läskande mojito. Det är ju ändå söndag! Det blev en tidig kväll och för mig väntade lite skoljobb hemma. Ger upp skrivandet för i kväll. Jag kan inte fresta tålamodet alltför hårt.
lyckades idag, den 24/8 att publicera gårdagens foton. Alltid något


Mojito; det gick att ladda upp en bild!! Hurra! Hurra!


Det  "nya" konstnärsområdet norr om 798. Det är under uppbyggnad....


En av konstnärerna var Michael Johansson. Här förevisar och förklarar han sin tänkta virtuella stad, Abadyl. För alla som vill veta mer, gå in på sidan www.abadyl.com; eller www.abadyl.com/Abadyl_visa_applikation.pdf
Det hela är svårt att förklara, men spännande och annorlunda.


Kunde inte på hemvägen från Purple Haze Bistero låta bli att titta extra på denna skylt. Jag förstår den inte riktigt.
Gör någon det så förklara!
Iris

Nya konstområden verkar blomma upp lite varstans i Beijing! Och maten på Purple Haze vet jag smakar gudomligt gott! Ha en bra ny arbetsvecka! Kram!

Anonym

Läser gärna dina anteckningar även om dom inte är redigerade!

Håll ut!! Hur mår tån förresten?

Kram!

Kerstin

Ditte!

Du hinner verkligen med en hel del på dina diversedagar!

Vad skylten beträffar; skicka den till DNs Namn och Nytt. De håller ju på med konstiga skyltar. Undrar vem som ska möta vem och i vilket tillstånd?

Kram!

Ann

Håll ut! Din envishet kommer att löna sig. Om inte annat för oss som så gärna följer din blogg. Kul att du till sist fick in bilderna. Förstår att det inte var lätt. Men för att citera dig; "varför ska det vara lätt".

Hälsningar och många kramar

Ditte

Tack för all uppmuntran! Tror nog jag ska överväga att skicka namnbilden till DN, Namn och Nytt. De kanske kan förklara. Har ni andra förslag? De mottages tacksamt.

Sussie

Hej vännen min! Känns konstigt att kommentera på din blogg och fortfarande vara på samma arbetsplats! Jag vill bara säga att fortsätt kämpa - inte bara

"de andra" i världen behöver det utan även jag som inte ser Beijing på samma sätt som du! Kramar i massor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: