Så fint, så fint!

    
Tydligen blev våren här kort i år också. Tror nog den varade ett par dagar. I dag har temperaturen nått över strecket till 26 grader. Det är grönt överallt, körsbärsträden blommar fortfarande och många  blommor har slagit ut. Det går att följa från morgon till kväll vad som hänt på växtfronten.  
Det städas och rensas på gator och i parker, det vattnas och allt blir så fint.
Doften av magnolia och all grönska känns nästan bedövande.


Vad fint det blir!Utanför vårt hus sopas det. Träden har fällt några löv...


Och det vattnas! Oj vilken grönska! ( också utanför vårt hus)

Även uteserveringarna har gjort så fint med blommor och grönt runt omkring.  Bara att slå sig ner i en inbjudande fåtölj.
I kväll jobbade några av oss sent, åt middag på "4 kronors". Det är en "hål i väggenrestaurang", där en riklig, mycket, god, måltid med flera rätter kostar ca 20 sek. Kvällen var så behaglig att vi gick vidare 50 m till uteserveringen på "Sole Mio". Fortfarande 24 grader efter klockan 20.

I morgon är det Skärtorsdag och den 9 april. Antar att våren hemma ännu är i sin linda. Men å andra sidan kan man njuta av den desto längre.
Här har jag tagit fram sommarkläderna och är glad över den solbränna jag fick i Thailand, så att jag inte ska känna mig alltför blek när jag går omkring barbent med kjol och sandaler.

Måste också nämna något annat som också känns fint. Kanske blir det en resa till Tibet under majlovet. Nu eller aldrig??? Men jag har börjat mer och mer genomföra att inte skjuta upp saker och ting. Och Tibet känns nästan magiskt!
Vännen och kollegan Anna kom med tanken och vi var inte sena att hänga på. Tack Anna! Friskt vågat är hälften vunnit!