En alldeles underbar söndag

    

 Solen strålade från en klarblå himmel och det var + 20 grader på förmiddagen. Uteserveringarna plockade fram sina bord och  det var bara att sätta i gång att njuta av dagen. Vad fylla den med???
Eftersom det var Helens sista dag här för denna gång fick hon bestämma dagens innehåll. Hon har ju varit en trogen resenär hit och blivit en riktig veteran på sträckan Stockholm- Beijing tur och retur, så vissa moment för dagen var givna, däribland inhandlandet av det som ännu inte köpts.......
Blev själv så inspirerad av denna härliga söndag att jag även själv slog till på lite varor. Inte för att jag egentligen behövde, men lite nytt är aldrig fel. Särskilt när det bara finns ett exemplar av något och som bara hänger där på sin galge och liksom ropar till mig; "köp mig".
 Att plaggen sedan dessutom passar, gör inte det hela mindre lockande. Nåja!!!


Underbara körsbärsblommor hann vi beskåda idag också. Dessa utanför vårt hus.

Eftersom det blev sovmorgon, sen frukost och en liten juice/ kaffepaus på kafé Panini före  shopppingen, så hoppade vi över lunchen.
Men att hoppa över en källarsval öl i restaurang Pavillions trädgård, var inte att ens att tänka på. Eftermiddagen bjöd på en siesta för någon, Formel1 tävling på tv för maken samt en rejäl, kinesisk, lektion för egen del.
 Denna kändes idag inte helt optimal, då jag inte riktigt hunnit; snarare inte tagit mig tid till att göra min läxa, samt att repetera de två tidigare läxorna. Men med en glad, positiv ,duktigoch energisk lärare så blev det i alla fall ett par roliga timmar. Jag får bättra mig till nästa lektion på tisdag.

Denna härliga söndag avslutades med god middag på Purple Haze, Helens favoritrestaurang här i stan och vårt andra vardagsrum.
Så visst var det en alldeles underbar dag!!!!


Uteserveringen vid vårt hus, en söndag i början av april.