Gratis är billigt...

    
Tänk vad som kan hända en helt vanlig torsdagkväll här i stan. Middag ute med vänner. Därefter visst gångsvstånd till nästa, som var en tysk "bierstube". Med ett gäng gratisbiljetter som vi fick, beslöt vi efter moget övervägande att göra en provsmakning. En av oss var utomordentligt nöjd med sin dryck, (mörkt öl) två tyckte att den ingefärssmakande ölen (weissbier)  blev bättre efter ett par klunkar. Sedan var vi två som inte förmådde dricka vår dryck, också weissbier.  Synd! Men man kan inte alltid lyckas med sin beställning. Nu vet åtminstone jag vad jag inte ska ta nästa gång.

  
Gratisbiljetter i händerna!

när nu inte drycken var i min smak, så var i varje fall denna bil det.
Vad säjs om en ny, röd, glänsande BMW? Tror absolut jag har behov av den! Ska fundera på saken. Och den var till salu!


Kanske en ny bil? Får fundera på saken.....


Karolina!

Bose kanske vill ge en liten röd kärleksgåva till sin fru???

Anonym

Menade förståss Bosse...

Anonym

Hej ditte. snygg bil, har den blivit din ännu ? Hur går det har ni fortfarande lika fint väder? hur är det med föroreninge?

Kan du inte blogga lite om hur det är i beijing nu efter Os, alla här hemma pratar om att beijing kommer att gå tillbax till sitt "gamla" men jag har fort förhoppningar om de ska ändra sig när det gäller förorenar o sådant. detta är då ett önskemål ifrån sverige !! kram på dig häsa bosse

Ditte

Ska visst skriva om Beijing efter OS. Tycker nog det mesta är sig likt...Men ska se efter lite extra.

Vad gäller bilen så håller jag absolut med Karolina. En liten nätt kärleksgåva är ju aldrig fel. Och BMWn var verkligen precis vad jag behöver och önskar mig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: