Man ska vara rädd om fötter...

    
Fötter, framför allt tår, är för mig ett känsloladdat ämne. Många av er som följer mitt liv och leverne här eller via bloggen, vet ju att jag har en skadad stortå. Denna skada uppstod 2003 i Stockholm och har absolut inget med Beijing att göra. Inte på något sätt! Men med en garderobsdörr hoppandes ner ca 12 cm, lite från ovan, så kan man räkna ut fortsättningen. Stortån tog skada och har varit och är till stort bekymmer. Den har även lockat både mig och andra till skratt i vissa sammanhang. Ska här INTE gå in på detaljerna. Förstår att många får sig ett gott skratt. Jag bjuder..


Fötter och tår. Mina är närmast i bild,mitt emot de svarta skorna. Det är höger stortå som är problemet...

Har nu i nästan två veckor njutit av att fortfarande kunnat gå i mina Ecco sandaler. visserligen blir jag uttittad men det gör mig ingenting. Är temperaturen över 20 grader så "Mei Wenti"; inga problem. Jag kan nog gå med samdaler ända in i mitten av november om bara temperaturen håller sig runt +10.

Hur som helst, idag har vi gått. Omväxling till cyklandet. Det går liksom långsammare och man hinner inandas dofterna, (på gott och ont) uppleva och se lite mer av vad som passeras, utan att behöva göra en tvärnit och riskera att flyga över styret på cykeln. Jag har nämligen alldeles utmärkta bromsar.


Gränden i närheten av MOMA, där vi tidigare bodde.


Försäljning av styckat kött i en hutong.


Kanalen som gjorts i ordning inför OS.


These shoes are made for walking..... de är inte mina. Men jag minns den ljuva tiden....
Susanne

Tänk vad den tån haft det besvärligt. Jag minns när du gick med en uppklippt joggingsko. Gick, du haltade fram.

Men tån ser snygg ut nu med lack och allt.

Kram

Eva

Hej! Nu har jag kollat in både lampor och annat, men jag föll för fötterna.

Man är nära vänner när man känner igen någons fötter, eller???!! Och dina, sargade av garderobsdörr etc. kände jag igen :-)Kram Eva

Ditte

Eva!

Tänk vilken vän du är som känner igen mig på fötterna. Kanske var det samdalerna som du tog det på?

Saknar dig!

Kram!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: