Att nyttja tiden och sällskapet...

    
Ja, som jag sagt många gånger förr; det är tur man inte är ung. Att fånga tiden och dagen kan vara lite av en flugsmälla också.
Vad säjs om detta inom loppet av 24 timmar. Jag har allså inte sprungit maraton. Ska överväga att göra det,i seniorklassen....
Fredag morgon; powershopping med vännen Inger på Silkmarket. Det blev en hel del, men såg till min fasa i kväll när hon packat att det fanns lite plats kvar i väskorna.(Även om man tänker på vikten..) Detta är jag inte van vid.
Eftermiddagen, då även Ingers man Göran anlänt från Nanjing, bjöd på en tur till Vattenkuben och Fågelboet. Givetvis bör man se dessa OS arenor vid ett besök här i stan.
Nästa programpunkt var akrobatik på Chaoyangteatern. En helt fantastisk show av absoluta världsklass.


Svårt att välja vad som var bäst. Allt var fantastiskt! Här är minst 10 stycken flickor på en cykel.


Fantastiskt akrobatnummer!

Efter akrobatiken vidare till Raffels hotell och deras skaldjursbuffé. Verkligen gott! Svårt att veta vad som blev favoriten. Någon tyckte att Pekingankan i den tunna pannkakan var bäst, andra tyckte att just variationen på buffén var bäst...Här fanns absolut någor för var smak.


Delar av efterrätterna,så goda....


Skaldjuren var också goda.

Mätta, väldigt mätta, bar det av mot Centro; en bar med goda drinkar, levande musik och skön stämning. En bra och  skrattfylld avslutning på en innehållsrik dag.Det var vi helt överens om.


Delar av Centros sortiment....


I goda vänners sällskap på Centro.


 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: