Resande i varor

    
Att vara flexibel, (mycket) att se positivt på tillvaron, ha humor, "svårigheter är till för att övervinnas", finna nya möjligheter, ja listan kan bli nog så lång. Jag har under dagen provat allt detta. Och kanske lite till....
Den nya skolan har några förbättringsåtgärder på agendan, men det ordnar sig....

I morgon ska jag prova på att vara lite "handelsresande". Ja, jag ska inte resa så långt. Vi ska ha undervisning hemma hos några elever under resten av veckan. Nytt för mig, troligtvis för eleverna och föräldrarna också. Nya erfarenheter berikar en.
Ännu en ny och spännande upplevelse i mitt långvariga yrkesliv. Detta har jag INTE varit med om tidigare. Vilken tur att jag fick chansen!
Vilken lycka att det finns föräldrar som engagerar sig och så gärna hjälper till. Helt fantastiskt!!! Får se vad jag kan lära mig av detta? Kanske en ny nisch för mig då jag går i pension. Hemundervisning! Varför inte???
Jag kan skaffa en "dra maten" och lägga mina böcker däri. Sen kan jag vandra runt.....Motion får man också. Med andra ord; ren friskvård.
Framtiden får utvisa...

Vi blev idag bjudna på tårta av rektor, en fantastisk skapelse. Det var nästan synd att skära bitar av den.Apropå bakverk; nästa söndag är det första advent. Glögg och pepparkakor är inhandlade, adventsljusstakar likaså.
Undrar så hur det blir med saffransbullarna? Men vi får besök och kanske finns något smakprov med i packningen.
Lite hoppas jag i alla fall. 
Man kan ju vara resande i olika sorters varor; kunskap eller saffransbullar till exempel.
Välkomna hit Helene och Monica, med eller utan adventstillbehör. Det är sååå roligt att ni kommer! 

 

"Gänget"

Ditte,tänk vad mycket du får vara med om långt därborta.

Vi trampar på i de vanliga hjulspåren, som idag fyllts med lite snö. Du kommer att gå långt....Och rädd för att göra nya saker är du då inte. Eller som du brukar säja;

"Tur man inte är ung".

Kram på dig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: