Ledig dag....

    
Tog mig ledigt en dag. Ja, det är då inte ofta det händer. Men igår gjorde jag slag i saken.Jag hade bestämt mig för att äta jullunch tillsammans med SWEA /SWEOR.(Swedish women educational organisation) på SAS Radisson. 
Jag jobbar oftast och kan inte vara med på nästan några aktiviteter som de ordnar eftersom de oftast äger rum på dagtid. Men idag var jag alltså ledig. Verkligen jättehärligt!
SAS Radisson fylldes av "damer" i alla åldrar. Stämningen var hög redan från början.Glögg serverades först och därefter bjöds det på ett svenskt julbord. Kalla ocu varma rätter avlöste varandra och ett stort desertbord var framdukat. Så gott!


Olika sorters lax och sillar, rostbiff och rödbetor samt många kalla rätter var vackert uppdukade.


Prinskorv, köttbullar och Janssons frestelse, ja allt som hör till ett julbord fanns med.


Givetvis också den lilla, lilla nubben. Med tonvikt på liten. Dryg fick den bli och dyr var den också.Men väldigt god.

En ledig dag helt apropå. Jätteroligt att träffa på både nya och gamla vänner en vanlig fredag i adventstider.

Kvällen var också bokad, en liten överraskningsfest för vår rektor Mona. Nästan hela den svenska delen av personalen samlades på en bar/restaurang "The Saddle". Här var det bokat bord för 25 personer. Vilken uppslutning! Ett tack till kollegan Sara som lyckats få boka bord här eftersom det vanligtvis inte går.
Mona hade ingen aning om vad som var på gång. Maken hade meddelat att de skulle till en restaurang där en föreställning skulle börja klockan 18.


Förvånad och glad!


Stämningen var hög och skratten många.

Och visst är det så; att svårigheterna är till för att övervinnas. ( Vi har haft vissa inkörningssvårigheter/möjligheter på nya skolan och vår rektor har varit positiv, stöttande och hållt humöret uppe på både sig själv och andra.)


Två "pantertanter" i god form.


Iris

Åh vad gott det ser ut! Den lunchen hade inte ens jag viljat missa!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: