Vilken lägenhetsmarknad!!!

    
Har ett par kvällar nu varit ute med nya kollegor och tittat på lägenheter. Vad som genast slår mig är det rika utbudet av lägenheter man kan hyra mitt inne i Beijing. Du kan lätt få hyra en riktigt ny, bra och modern lägenhet i ett centralt område (typ Vasastan, Kungsholmen eller Söder) för mellan 5000 och 6000 sek. Då är det en tvårummare på cirka 70m2.
Undrar varför denna möjlighet inte finns i Stockholm på central plats? Och man hyr den i andra hand.
Kanske borde man skicka ansvariga hemma hit på kurs? Men visst verkar det otroligt bra! Och det är sant dessutom.

Visserligen är OS slut nu, så jag är just nu inte alltför sportintresserad. Har fått min dos för någon månad. Men snart börjar Paralympics och då tar jag nya tag. 
Men en liten undran har jag efter att ha läst svensk press. Jag förstår inte hur Sverige ens skulle kunna komma på tanken om att söka OS eller attt de ens gjort det. När det  helt nyligen skulle spelas fotboll på Råsunda i Solna mellan Hammarby och AIK så måste matchen avbrytas på grund av sådan oro bland Hammarbys supportrar. Kan man inte ens hantera en sådan enkel, liten, forbollsmatch; hur ska man då kunna hantera ett OS. Ja, det vet i fåglarna. Helt obegripligt!! Jag trodde fotboll just handlade om fotboll. Men det gör det tydligen inte i elitserien.
Har sett OS fotboll i Beijing med över 50.000 på läktarna och bara glada supportarar. Tänk, att fotbollsmatcher kan vara så olika!
Ulla

Tycker absolut att någon ansvarig skulle göra studiebesök i Beijing och se hur de löst bostadsfrågan. Kan nog vara till nytta för många!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: