Ny frisör=ny frisyr

    

Gick på kvällskvisten iväg till en för mig ny frisör. Skönt att aldrig behöva boka några tider. Mitt besök gällde luggen. Jag ville få den klippt så att jag skulle kunna se bättre. Min syn är inte ens med kort lugg av bästa sort.
Håret tvättades, hårbotten masserades, nacken masserades, håret sköljdes av en "assistent". Sen kom frisören fram med sin sax i högsta beredskap. Här talades ingen engelska så jag var orolig. Vet dessutom att frisörerna här gärna tunnar ut hår. Mitt är tunt som det är....
Hur som helst föreslog frisören en liten klippning av hela håret. Tyckte inte det var nödvändigt. Hade fårr det genomgånget av min vanliga frisör för två veckor sedan. Men, jag föll till föga. Bara lite, måttade jag med fingrarna....
Frisören klippte på, jag blundade. Väl färdig så blåste han håret. Jag såg ut som en mops. Sen sa han något som jag inte förstod. Frisören upprepade ordet. Aha, nu förstod jag,han sa "wash". Iväg till shamponeringen. Och nu var det dags för själva föningen. Ja, inte var det många strån att föna inte, men han gjorde sitt bästa.
Med kort, uttunnat hår och en för mig ABSOLUT NY FRISYR, betalade jag de 30 yuanen som kalaset kostade.
Ringde hem och varnade Bosse. Konstaterade sedan att det var lika bra att GILLA LÄGET. Får se om jag gör det i morgon då jag ska till jobbet. Men, jag har vänligt sinnade kollegor och elever. Bosse sa så snällt, att jag såg klart yngre ut.
Men jag har inga som helst problem med min ålder.....
Bild kommer i morgon!


Anonym

Hej Ditte !!

Jag ser att du mår bra!!

Njut av den manikyren du... hehe.. aningens avensjuk..

hur länge ska helene stanna?

Ha det gott kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: