OS-biljetterna i min hand...

    
Tack och lov att jag är en envis typ. Vaknade ganaka tidigt i morse och traskade iväg till posten för att skicka fax till Os biljettkontor med ändringsansökan och ta kopior på gammalt visum, plus det nya och mitt pass. Hoppades att allt skulle komma fram! Trettio minuter senare, vid frukost ,ringer min mobil och det är en man från Os biljettkontor i andra ändan av luren. Han meddelade att min ändringsansökan gått igenom och att jag var välkommen till mitt Bank of China kontor för att hämta biljetterna. Glad i hågen traskade jag dit. Och se; denna gång fick jag biljetterna i min hand! Vilken lättnad!!!!


Mina kinesiska OS biljetter till friidrott och fotboll.

De Os biljetter jag köpt i Sverige ser exakt likadana ut. Men de var betydligt lättare att få hem. De kom i ett rekommendrat brav på posten.

Så var det min bankkod. Lika bra när jag ändå hade tålamodet i gång. Traskade gatan bort till min bank och lyckades i kassan göra mig förstådd. Kassörskan talade nämligen lite engelska. Jag hade tre försök på mig att minnas rätt kod. Lyckades jag inte så skulle jag få vänta sju dagar på en ny kod. Missade första försöket. Slog där in fyra siffrror. Nu blev det spännande bakom luckan. Ytterligare två banktjänstemän anslöt sig. Försökte igen. Missade! Sista försöket....
Nu meddelade kassörskan mig att det skulle vara sex siffror....Puh! Jag koncentrerade mig, tog sats och LYCKADES.
Kände mig nästan som tävlande själv, men bara nästan....
Fick dessutom de pengar jag önskade och promenerade så sakteliga hem i ett lätt sommarregn. Så var denna dag räddad och blev till en glädjedag för mig. För de svenska OS deltagarna står hoppet i kväll till Anna Lindberg, Stefan Holm och Linus Törnblad och Susanna Kallur. Håller tummarna och ska försöka förstå vad som säjs på kinesisk tv.
I morgon är det dags för oss; Bosse, Helen och jag att finnas på plats i " Fågelboet" för att se fri idrott. Ska bli jättekul!

Min vän och kollega Anna, är nog numeraatt betrakta som en tv kändis. Hon har nog biljetter till det mesta och syns ofta på både kinesisk och svensk tv. Håll utkik efter en glad Anna i Sverigekläder och hatt!

I afton, ingen dans, utan en stilla,god middag (förhoppningsvis) och sen fri idrott och simhopp på stor skärm tv någonstans ute.
Här gillar vi läget!

Bosse passade OS på kinesisk tv under eftermiddagen och Helen och jag har fått händer och fötter väl omhändertagna på Yashow. Jag var i stort behov av detta efter två månader hemma utan vare sig manikyr eller pedikyr.
Karolina

Låter som att ni har det bra!!! NJUT!!! Stor kram från Gamla stan


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: