Välkommen till min nya blogg!

    
Kära vänner och andra som jag känner.... och kanske inte känner!
Nu har jag gjort det jag tänkt ett tag. Jag har börjat "blogga". Vad nu det är för något? Hur som helst tänker jag skriva om min vardag här i Beijing. Ja, ibland är det fest också...ja, ganska ofta, Jag saknar mina vänner och kanske kan ni här ge mig lite feedback och kommentarer. Jag kommer fortfarande att maila till er men se bloggen som ett komplement. Och skriva är ju ett sätt att tänka; eller?

image14

I entrén till vårt hus. 
Carina

Det här är helt nytt för mig. Har aldrig förstått det där med blogg, men nu kanske jag får chansen att sätta mig in i det. Jättekul att se din blogg i alla fall. Jag kommer titta in lite då och då.
Carina

Kerstin

Heja Ditte!
Det här var kul! Ditt tekniska kunnande är ju fantastiskt, KYCKLINGBEN och nu BLOGG!!!!
Kram! Kerstin

Anonym

Hej Ditte!
Efter några försök kom jag in på din blogg. Det är imponerande att kunna skapa en blogg.Jag ska komma ihåg att gå in ibland och titta vad ni haft för er. Antar att ni var i Tian Jin idag och såg matchen. Mina tjejer på skolan som satt och lyssnade på radioreferatet blev lite "impade", när jag berättade att ni skulle dit och titta.
Ha det så bra. Vi hörs!
Åsa

Helen

Hellojsan
Skoljogg alltså à la kinastuk :-) lät skoj och bra att kidzen rör på sig och kanske ännu bättre att PERSONALEN fick röra på sig lite åxå om ändock lite oplanerat. Lite extra gulligt med 2-åringarna hehe.
Fint att du lyfter ditt svenska ursprung med en blågul fana...vem skulle annars tro att du är svensk *blink*.
Hälsa Bosse och påminn om HJÄLM!!
Kramisar Pydd

Åsa

Hej igen!
Nu har det gått några veckor sedan jag var inne och tittade på vad ni haft för er. Det är inte utan att vi blir lite avundsjuka på vad man kan ha för sig i Beijing (och hela Kina också förstås)Men som vi brukar säga " Det gäller att gilla läget". Nu är det höst i Vsäterås och jobb på förskola som är aktuellt. Det går det också.... Jan har åkt till Beijing idag och var lite bekymrad över att jag inte kunde följa med. Det får bli nästa gång, när budgeten, rekryteringarna och kvalitetsredovisningen är klart.... Ja, hör hur det låter!
Vi var ju också på Hainan, när regntiden började. Vi åkte 2 maj. Det bara öste ned regn första kvällen. Sedan var det fint, sedan regnade det, osv. Hainan kan nog inte betraktas som solsäkert. Där leder nog Öland! Här har det varit sol i flera dagar, men morgnarna är så kalla. Det är fårskinn under rumpan och tjocka handskar på händerna under cykelturen till jobbet.
HA det fortsatt bra!
Åsa

Pydd

Phuuu, vad kämpigt ni verkar ha i solen med öl och äppelpaj *ler* ;)
Här hemma är det rejäl höststorm och det är inte lite man önskar sig mer öster ut.
Bosse lär mötas av ett gulorangerött skådespel när han kommer hem nu.
Blev hemskt sugen på äppelpaj nu men får nöjja mej med riskakor istället.

Jobbkramar Pydd

Helen

Hej hej mail har kommit fram men låter skumt med att hotmailen inte fungerar hemma. Nella och jag hade kanonkul igår och hon hälsar. Annars är längtan stor till Egypten. Bra att Bosse kom hem, ska ringa honom senare idag. Ha en bra dag
kram/Pydd

Åsa

Om du visste vad mina föttr och händer längtar till Yashow. Jag tittar på dem bland och tänker "stackars Er". Förut blev ni omvårdade och bortskämda. Nu är det bara elände.... Sax och fil när det är verkligen nödvändigt. Inga varma omslag eller extra finputs!

Pydd

Kurrrr....lillkissen hälsar från ett höstigt Sverige. Ska bli spännande att se staden i vår och se vad som förändrats live.

Kram från mej och matte :-)

Pydd

Sssssnart kommer jag ;)

Kram till lilla mamsen från blåsigt skåneland


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: